Panel STN

  • STN  display panel in standard and custom size

    panel tampilan STN dina ukuran baku sarta custom

    Panel STN (Super twisted nematic), orientasi twisted molekul kristal cair nyaéta 180 ~ 270 derajat.Sadia pikeun aplikasi nyetir multi-plex tinggi.Jumlah saluran anu luhur, kapasitas inpormasi anu ageung, sudut pandang anu langkung lega tibatan TN atanapi HTN.Kusabab dispersi, warna latar tukang layar LCD bakal nembongkeun warna nu tangtu, umum konéng-héjo atawa bulao, nyaeta, biasana disebut modél konéng-héjo atawa model bulao.Kauntungan pangbadagna na nyaeta konsumsi kakuatan low, jadi rada énergi. -nyimpen, tapi waktu respon layar LCD STN panjang, waktos respon panggancangna umumna 200ms, Mindeng dipaké dina telepon, instrumen, méter sarta alat-alat lianna.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.